XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Junior Freshhh 2016

Junior Freshhh je natjecanje za srednjoškolce koje INA d.d. organizira treću godinu zaredom. Radi se o online natjecanju u kojem se tročlani timovi natječu u rješavanju problemskih zadataka iz prirodnih znanosti: matematike, fizike, kemije, biologije i geografije.

INA je projekt pokrenula s ciljem poticanja interesa učenika za prirodne znanosti i jačanje suradnje s mladim talentima, kao što je dosad činila i kroz programe Growww i Freshhh, namijenjene diplomantima i studentima.

Samo natjecanje održava se u dva kruga: prvi traje od 21.11. do 11.12. te se timovi natječu u virtualnom svijetu rješavajući zadatke iz područja prirodnih znanosti u zanimljivoj igri koja ih vodi kroz Inina postrojenja i temeljne djelatnosti, dok drugi krug okuplja pet najboljih timova iz prvog kruga koji će se za pobjedu boriti uživo u finalu u Zagrebu.

Natjecanje je, osim zabavnog, i edukativnog karaktera jer se kroz igru učenici upoznaju s naftnom industrijom, a najbolji timovi osvajaju vrijedne nagrade. Škola iz koje se prijavi najveći broj učenika također će biti nagrađena.

Pozivamo sve zainteresirane učenike da se o ovom natjecanju informiraju na stranici natjecanja Junior Freshhh i da se timski prijave za natjecanje. Detalje o natjecanju i načinu prijave možete saznati kod svojih predmetnih profesora navedenih predmeta ili kod profesora Nikole Dmitrovića. Rok prijave je 18.11.2016. godine.

Junior Freshhh – plakat

banner_300x900px_junior_2


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...