XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Vijeće učenika i vijeće roditelja

VIJEĆE UČENIKA

Konstituirajuća sjednica Vijeća učenika održana je u utorak, 24. rujna 2019., u 10:25 sati u glazbenoj dvorani. Sjednici su prisustvovali predsjednici razrednih odjela i koordinatorica Vijeća učenika, psihologinja Sanja Vučetić. Sjednicu je otvorila i učenike pozdravila ravnateljica Ljiljana Crnković. Ravnateljica je vodila rad Vijeća do izbora novog predsjednika i užeg predsjedništva.

Nakon upoznavanja učenika sa odredbama Statuta koje reguliraju rad Vijeća, pristupili smo izboru novog predsjedništva. S obzirom na odlično predstavljen plan rada za ovu školsku godinu, velikom većinom glasova izabrana je nova predsjednica Vijeća učenika, Dorotea Igrec iz 4.F razreda .

Za potpredsjednika Vijeća učenika je izabran učenik 3.G razrednog odjela Petar Pavić. Slijedilo je biranje ostalih  predstavnika generacije, koji su ujedno i članovi užeg Vijeća: Jakov Vrsalović, učenik 1.G razreda , Dominik Gračner učenik 2.B razreda i predstavnik učenika IB programa, Viktor Milošević učenik je 4.N razreda.


VIJEĆE RODITELJA

Konstituirajuća sjednica Vijeća roditelja održana je u srijedu, 25. rujna 2019., u 17,30 sati u učionici J 10. Sjednici su prisustvovali predstavnici razrednih odjela i koordinatorica Vijeća roditelja , psihologinja Gordana Rendulić. Sjednicu je otvorila i roditelje pozdravila ravnateljica Ljiljana Crnković. Ravnateljica je vodila rad Vijeća do izbora novog predsjednika i zamjenice predsjednika.

Nakon upoznavanja učenika sa odredbama Statuta koje reguliraju rad Vijeća, pristupili smo izboru novog predsjedništva.

Većinom glasova izabrana je predsjednik, predstavnik roditelja 2. f razrednog odjela, a za zamjenicu je izabrana predstavnica roditelja 3. b razrednog odjela.

  

 


Loading...
XV. gimnazija