XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Vijeće učenika i vijeće roditelja

VIJEĆE UČENIKA

Konstituirajuća sjednica Vijeća učenika održana je u utorak, 18. rujna 2018., u 13.20 sati u učionici P12. Sjednici su prisustvovali predsjednici razrednih odjela i koordinatorica Vijeća učenika, psihologinja Sanja Vučetić. Sjednicu je otvorila i učenike pozdravila ravnateljica Ljiljana Crnković. Ravnateljica je vodila rad Vijeća do izbora novog predsjednika i užeg predsjedništva.

Nakon upoznavanja učenika sa odredbama Statuta koje reguliraju rad Vijeća, pristupili smo izboru novog predsjedništva. S obzirom da je prošlogodišnja predsjednica Vijeća učenika, izabrana i za predsjednicu VUGZa ( Vijeća učenika Grada Zagreba) na period od dvije godine, većinom glasova ponovno je  izabrana  i za predsjednicu Vijeća učenika naše škole. To znači da nam je predsjednica Vijeća učenika, učenica 4.B razrednog odjela.

Za potpredsjednicu je izabrana učenica 3.F razrednog odjela. Slijedilo je biranje ostalih  predstavnika generacije, koji su ujedno i članovi užeg Vijeća: predsjednik 1.A razreda , predsjednica 2.E razreda i predstavnik učenika IB programa, predsjednik je 3.M razreda.


VIJEĆE RODITELJA

Konstituirajuća sjednica Vijeća roditelja održana je u utorak, 27. rujna 2017., u 17,30 sati u učionici J 10. Sjednici su prisustvovali predstavnici razrednih odjela i koordinatorica Vijeća roditelja , psihologinja Gordana Rendulić. Sjednicu je otvorila i roditelje pozdravila ravnateljica Ljiljana Crnković. Ravnateljica je vodila rad Vijeća do izbora novog predsjednika i zamjenice predsjednika.

Nakon upoznavanja učenika sa odredbama Statuta koje reguliraju rad Vijeća, pristupili smo izboru novog predsjedništva.

Većinom glasova izabrana je predsjednik, predstavnik roditelja 2. D razrednog odjela, a za zamjenicu je izabrana predstavnica roditelja 3. G razrednog odjela.

  

 


Loading...
XV. gimnazija