XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Povrat udžbenika za 4. razred Prirodoslovno-matematičkog programa 

Dragi maturanti, poštovani roditelji/skrbnici,

povrat udžbenika za 4. razred Prirodoslovno-matematičkog programa bit će organiziran u petak 28. lipnja 2024. pa molimo, proučite i slijedite sljedeće upute.

UPUTE UČENICIMA:

  1. Provjerite popis udžbenika koje treba vratiti prema Izjavi o povratu udžbenika za šk. god. 2023./2024. koju ste dobili na početku šk. god. i pripremite ih za povrat.
  2. Molimo da iz udžbenika izvadite papiriće, oznake, obrišete dodano i sl.
  3. U slučaju gubitka udžbenika roditelji/skrbnici dužni su tiskati i ispuniti Izjavu o nemogućnosti povrata dobivenog udžbenika koju ćete predati pri povratu udžbenika.
  4. Za povrat, udžbenike trebate složiti na način da prvi udžbenik s popisa stavite na vrh
  5. Ako su udžbenici omotani urednim omotima, omote nije potrebno skidati.

UPUTE RODITELJIMA / SKRBNICIMA:

Poštovani roditelji/skrbnici, molimo vas da pronađete Izjave o povratu udžbenika (reverse), koje ste potpisali na početku školske godine i provjerite koji su udžbenici predviđeni za povrat. U slučaju da ne možete naći Izjavu u priloženim dokumentima (u nastavku) provjerite koje udžbenike učenik treba vratiti.

Sve udžbenike predviđene za povrat učenici su dužni vratiti u uporabnom stanju.

Ako neki udžbenik nedostaje, molimo tiskajte i ispunite IZJAVU u privitku i pošaljite po učeniku u školu u petak, 28.lipnja 2024., kada će se vršiti preuzimanje udžbenika od učenika.

Preuzimanje udžbenika će biti provedeno u J hodniku od 10 do 11 sati.

Zbog  kratkog vremenskog okvira za ovaj zahtjevan posao, molimo poredajte udžbenike prema uputama koje ste dobili, pripremite potpisane Izjave o udžbenicima koje niste u mogućnosti vratiti, a  posebno molimo za tihu komunikaciju na hodniku.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...