XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

POVRAT UDŽBENIKA – 1. obavijest

Dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici, povrat udžbenika za 1., 2. i 3. razrede Prirodoslovno matematičkog programa bit će organiziran u petak, 18. lipnja 2021. pa molimo da proučite i slijedite slijedeće upute.

UPUTE UČENICIMA:

  1. Provjerite popis udžbenika koje treba vratiti prema Izjavi o povratu udžbenika za šk. god. 2020./2021. koju ste dobili na početku šk. god. i pripremite ih za povrat.
  • Molimo da iz udžbenika izvadite papiriće, razne oznake, obrišete škrabotine i sl.
  • U slučaju gubitka udžbenika roditelji/skrbnici su dužni tiskati i ispuniti Izjavu o ne vraćanju dobivenog udžbenika koju ćete predati pri povratu udžbenika.
  • Za povrat, udžbenike trebate složiti na način da prvi udžbenik s popisa stavite na vrh
  • Ukoliko su udžbenici omotani urednim omotima, omote nije potrebno skidati.

Molimo da sve predradnje prema navedenim uputama za povrat udžbenika učinite  na vrijeme,  a ne u trenutku kada će po vas doći dežurni nastavnik.

UPUTE RODITELJIMA/SKRBNICIMA:

Poštovani roditelji/skrbnici, molimo vas da pronađete Izjave o povratu udžbenika (reverse), koje ste potpisali na početku školske godine i provjerite koji su udžbenici predviđeni za povrat.

Sve udžbenike predviđene za povrat učenici su dužni vratiti u uporabnom stanju, osim udžbenika koji se koriste dvije školske godine, a to su:

  1. razredi: – LINGUA LATINA PER SE ILLUSTRATA
    – SOLUTIONS 3rd Ed., INTERMEDIATE
  2. razredi: SOLUTIONS 3rd Ed., UPPER-INTERMEDIATE
  3. razredi: – SOLUTIONS 2nd Ed., ADVANCED

Ukoliko neki udžbenik nedostaje, molimo tiskajte i ispunite IZJAVU u privitku i pošaljite po učeniku u školu u petak 18.06.2021., kada će se vršiti preuzimanje udžbenika od učenika.

Hvala.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...