XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Drugo predavanje u projektu “In medias res”

Događa li vam se da provjeravate mobitel/računalo čim se probudite kako biste vidjeli novosti, reagirate odmah na zvuk notifikacije ili pak provodite sate pregledavajući sadržaje iako to niste imali namjeru? Mediji su postali neizostavni dio naših života, a izloženost različitim sadržajima i informacijama zasigurno ostavlja trag i na naše mentalno zdravlje. Utječu li mediji samo negativno na naše mentalno zdravlje ili postoje i neki pozitivni utjecaji? Jesu li adolescenti, kao najaktivniji konzumenti medijskih sadržaja, pod povećanim rizikom od negativnih utjecaja medija? Odgovorima na ova i mnoga druga pitanja bavi se drugo predavanje unutar projekta In medias res.

Više o samom projektu i prvom održanom predavanju i radionici možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.mioc.hr/wp/?p=23739

Drugo predavanje i radionica pod nazivom “Mentalno zdravlje i mediji: Je li vuk otpuhao kućicu?” održat će se u četvrtak, 16. veljače 2023. godine, u 18.30 u kino dvorani naše škole, a održat će ga Ozana Bijelonjić, Zrinka Pandžić i Antonio Matošević. Pozivamo sve zainteresirane učenike da se prijave ispunjavanjem obrasca – https://forms.office.com/e/Px6vAn6a69 ili skeniranjem QR koda:


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...