XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

ACSL All-Star 2016. finale – rezultati

Juniorski tim podijelio je prvo mjesto s Thomas Jefferson HSST iz Virginije u konkurenciji 18 timova. Natjecanje su završili s osvojenih 78 od 80 mogućih bodova. Na programskom dijelu tim je zajedničkim naporom riješio sve zadatke, dok je na teoretskom dijelu, gdje se vrednovao pojedinačan nastup svakog člana, izgubio samo jedan bod. Lovro, Dominik, Fabijan i Gabrijel postigli su savršen rezultat na teoretskom dijelu.

Intermediate tim osvojio je drugo mjesto u konkurenciji 20 timova iz Amerike i svijeta. Bolji od njih bili su učenici iz Montgomery Blair High School iz Marylanda. Izgubljenih 15 bodova u programskom dijelu teško se mogao nadoknaditi u teoretskom dijelu, ali su se učenici uspjeli sa četvrtog mjesta popeti na drugo.

Seniorski tim osvojio je prvo mjesto u konkurenciji 23 tima. Natjecanje su završili s osvojenih 111 od 120 mogućih bodova. Na programskom dijelu tim je izgubio samo 3 boda, dok je na teoretskom dijelu, gdje se vrednovao pojedinačan nastup svakog člana, izgubio šest bodova. Domagoj i Nikola postigli su savršen rezultat na teoretskom dijelu.

Detaljnije rezultate možete vidjeti na stranicama ACSL-a.


XV. gimnazija
Loading...