XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Poziv učenicima osnovnih škola za uključivanje u radionice za radoznale iz Matematike i/ili Programiranja u Pythonu

Radionice Matematika za radoznale RADDAR kao i radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog održavat će se od 16. listopada 2017.

Uvodni sastanak za nove polaznike radionica održat će se 4. 10. 2017. s početkom u 19h u XV. gimnaziji. Na sastanku možete upoznati voditelje radionica iz XV.gimnazije, s Fakulteta elektrotehnike i računarstva, iz Hrvatskog matematičkog društva i iz Udruge Mladi nadareni matematičari Marin Getaldić te dobiti sve potrebne informacije o radionicama i prijaviti za željeni program.

Rad na radionicama odvijat će se u poslijepodnevnim satima u prostorijama XV. gimnazije po rasporedu  koji će biti objavljen do 13. listopada 2017.
Za radionice iz matematike planirano je da za svaki razred osnovne škole od 5. do 8. razreda budu po dvije grupe u kojima će se raditi, ovisno o turnusu nastave u osnovnoj školi.
Za radionice iz programiranja u Pythonu planirano je da se organiziraju tri grupe, ovisno o predznanju, koje će se održavati svaki drugi tjedan ovisno o turnusu nastave u osnovnoj školi.

Planirano je da jednu subotu u mjesecu (prije podne) radionica bude zajednička i za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu prvenstveno u dvoranama i laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva, ali i drugim tehničkim fakultetima.
Prijave za radionice traju od 20. 9. 2017. do početka rada radionica. Prijavnicu popunite i pošaljite na vovcina@mioc.hr za matematičke radionice, a za radionice Programiranje u Pythonu na adresu zmark@mioc.hr . Prijavnice možete i osobno donijeti na portu XV. gimnazije, Jordanovac 8, radnim danom od 8,00 sati do 18,00 sati.

PRIJAVNICA ZA INFORMATIKU

PRIJAVNICA ZA MATEMATIKU

15

Comments are closed.

Loading...
XV. gimnazija