XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Europe CodeWeek 2015

Niz radionica programiranja i robotike za osnovnoškolce, u sklopu Europe CodeWeek, održava se i ove godine na Fakultetu elektrotehnike i računalstva. Radionice se održavaju od ove subote 10.10. do 18.10.

Europe CodeWeek (http://codeweek.eu) ima za cilj kroz niz radionica, koje se održavaju od 10. do 18. listopada u cijeloj Europi, što većem broju učenica i učenika približiti programiranje.
Besplatne prijave na https://docs.google.com/forms/d/11aJ1xq32CDafCmZsUhDELC3jnI5FZJ9tNDGbnrzcuMg/viewform?c=0&w=1

Više informacija: http://suza.fer.hr

Raspored radionica:

Datum

Vrijeme (trajanje)

Naziv radionice

Uzrast

Potrebno predznanje

SUBOTA 10.10.2015. 11:00-14:00 (180 min) Napravi 3D igru (Kodu) 7-10
SUBOTA 10.10.2015. 15:00-18:00 (180 min) Napravi igru (Construct2) 11-14
PONEDJELJAK 12.10.2015. 18:00-19:30 (90 min) Moj prvi robot (LEGO Mindstorms) 7-14
UTORAK
13.10.2015.
18:30-20:30 (120 min) Upoznavanje osnova Arduina 11-18 osnove rada na računalu
SRIJEDA
14.10.2015.
19:00-20:30 (90 min) Moj prvi robot (LEGO Mindstorms) 7-14
ČETVRTAK 15.10.2015. 19:00-21:00 (120 min) Genetika Pythona 11-18 osnove rada na računalu, osnove programiranja
SUBOTA
17.10.2015.
10:00-12:00 (120 min) Programiranje u Processingu i Arduinu za nastavnike 25-107 osnove rada na računalu
1

Comments are closed.

Loading...
XV. gimnazija