XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Povrat udžbenika za 1., 2. i 3. razred

Dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici,

povrat udžbenika za 1., 2. i 3. razred prirodoslovno-matematičkog programa XV. gimnazije bit će organiziran u srijedu, 21. lipnja 2023. pa molimo da proučite i slijedite upute u nastavku.

UPUTE UČENICIMA:

  1. Provjerite popis udžbenika koje treba vratiti prema Izjavi o povratu udžbenika za šk. god. 2022./2023. koju ste dobili na početku šk. god. i pripremite ih za povrat.
  2. Molimo da iz udžbenika izvadite sve dodatke (papiriće, razne oznake), obrišete ako je što išarano i sl.
  3. U slučaju gubitka udžbenika, roditelji/skrbnici dužni su ispisati i ispuniti Izjavu o nemogućnosti povrata dobivenog udžbenika. Izjava treba biti predana prilikom povrata udžbenika.
  4. Za povrat, udžbenike trebate složiti tako da je prvi udžbenik s popisa na vrhu (svih predanih udžbenika).
  5. Ukoliko su udžbenici omotani urednim omotima, utoliko omote nije potrebno skidati.

Molimo da sve predradnje prema navedenim uputama za povrat udžbenika učinite na vrijeme, a ne u trenutku dolaska dežurne osobe u razred.

UPUTE RODITELJIMA / SKRBNICIMA:

Poštovani roditelji/skrbnici, molimo vas da pronađete Izjave o povratu udžbenika (reverse), koje ste potpisali na početku školske godine te da provjerite koji su udžbenici predviđeni za povrat. U slučaju da ne možete naći Izjavu, u priloženim dokumentima u nastavku provjerite koje udžbenike učenik treba vratiti.

Sve udžbenike predviđene za povrat, učenici su dužni vratiti u uporabnom stanju.

Ako neki udžbenik nedostaje, molimo ispišite i ispunite IZJAVU u privitku i pošaljite po učeniku u školu, u srijedu, 21. lipnja 2023. – kada će se odvijati povrat udžbenika, odnosno preuzimanje udžbenika od učenika.

Preuzimanje udžbenika bit će provedeno prema rasporedu o kojem će učenici na vrijeme biti obaviješteni.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...