XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Finale MIOC gaming turnira #3

Gotovo šest mjeseci pripremanja, nadmetanja, navijanja, uzbuđenja i sjajnih mečeva dovelo je do vrhunca druge sezone MIOC Gaming turnira! 🥳

16. travnja održano je LAN finale trećeg uzastopnog MIOC gaming turnira. 🔥

Igrale su se tri igre: Counter Strike: Global Offensive, Clash Royale i Rocket League. Natjecatelji i organizatori su se okupili u prostorima zagrebačkog FER-a. Zahvaljujemo FER eSports sekciji koja nam je velikodušno ustupila računala i ostalu opremu potrebnu za organizaciju finala, kao i pomoć u postavljanju streama uživo. Nakon cjelodnevnog natjecanja u sportskom duhu, s ponosom predstavljamo pobjednike:

🔹CS:GO – 4. H

🔹CR – Karlo, 1. G

🔹RL – 4. F

Pobjednici su osvojili simbolične, ali jedinstvene nagrade, a sve mečeve turnira i samu atmosferu finala možete još jednom pogledati na Youtube kanalu turnira (https://youtube.com/@miocgaming), gdje nas je tijekom dana uživo sveukupno pratilo više od 100 ljudi. Kako je sve to izgledalo izvan virtualne pozornice te koji su najupečatljiviji trenutci, sve to možete doživjeti i na našem Instagram profilu (https://www.instagram.com/mioc.gaming/), ali i na priloženim fotografijama. Organizatori još jednom čestitaju svim pobjednicima, ali i svakom od gotovo 200 natjecateljica i natjecatelja koji su učinili ovaj turnir nezamjenjivim dijelom miočanske kulture, a bez kojih svega ne bi ni bilo. Vidimo se sljedeće godine u još boljem izdanju. Na fotografijama pogledajte samo djelić atmosfere.

Organizatori MIOC Gaming turnira


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...