XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

RADDAR obavijesti

1) RADDAR radionica na FER-u održat će se u subotu 14. prosinca 2019. od 10 do 12:30 sati.
To je zajednička radionica za polaznike RADDAR programa matematika i informatika.

U planu je radionica na kojoj će učenici crtati Sunčev sustav u auli FER-a, a nakon toga će se kretati po njemu kao planeti!
Rješavat će se i matematički zadaci povezani s kretanjem planeta.
Radionica je osmišljena u suradnji s Laboratoire de Didactique André Revuz, Université Cergy-Pontoise, Pariz. Radionicu na FER-u vodit će kolega Zvonimir Drvar iz Tehničkog muzeja.

Kako je to išlo Francuzima, pogledajte na:

Polaznici radionica trebaju doći između 9:50 i 10 sati u aulu Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3, gdje će ih čekati organizatori RADDAR radionica.
Ponesite papire, olovke, pribor za geometriju, posebno naglašavam kutomjere, jer ćemo crtati Sunčev sustav i na papiru! Počastit ćemo se keksima i sokovima:)

2) uskoro dolaze praznici, pa
• turnus T1 matematika ima zadnju radionicu ove godine u utorak 10.12., a nakon toga ponovo kreću 21.1., a informatika zadnju radionicu ime u srijedu 11.12., a u drugom polugodištu ponovno kreće 22.1.
• turnus T2 matematika ima zadnju radionicu ove godine u utorak 17.12., a nakon toga ponovo kreću 14.1., ., a informatika zadnju radionicu ime u srijedu 18.12., a u drugom polugodištu ponovno kreće 15.1.
Svima želimo sretne i ugodne blagdane!

voditelji


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...