XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Upis na radionice RADDAR

Poziv učenicima osnovnih škola za upis na radionice RADDAR.

Radionice Matematika za radoznale RADDAR kao i radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog, održavat će se od 15. listopada 2019.

Uvodni sastanak za nove polaznike radionica održat će se 2. listopada 2019. s početkom u 19h u XV. gimnaziji. Na sastanku možete upoznati voditelje radionica iz XV. gimnazije, s Fakulteta elektrotehnike i računarstva, iz Hrvatskog matematičkog društva te iz Udruge Mladi nadareni matematičari Marin Getaldić te dobiti sve potrebne informacije o radionicama i prijaviti se za željeni program.

Rad na radionicama odvijat će se u poslijepodnevnim satima u prostorijama XV. gimnazije po rasporedu koji će biti objavljen do 11. listopada 2019.

Za radionice iz matematike planirano je da za svaki razred osnovne škole od 5. do 8. razreda budu po dvije grupe koje će se održavati, ovisno o turnusu nastave u osnovnoj školi.

Za radionice iz programiranja u Pythonu planirano je da se organiziraju u tri grupe, ovisno o predznanju. Radionice će se održavati svaki drugi tjedan, ovisno o turnusu nastave u osnovnoj školi.

Planirano je da jednu subotu u mjesecu (prije podne) radionica bude zajednička i za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu prvenstveno u dvoranama i laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva, ali i drugim tehničkim fakultetima.

Prijave za radionice traju od 20. rujna 2019. do početka rada radionica. Prijavnicu popunite i pošaljite na [email protected] za matematičke radionice, a za radionice Programiranje u Pythonu na adresu: [email protected]. Prijavnice možete i osobno donijeti na portu XV. gimnazije, Jordanovac 8, radnim danom od 8,00 sati do 18,00 sati.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...