XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Božićna događanja u XV. gimnaziji tijekom prosinca 2018. godine

HUMANITARNE AKCIJE

„ Pomognimo skloništu NOINA ARKA“.

Od 3. do 7. prosinca donirajte hranu i potrepštine (dekice, igračke i sl.) najstarijoj Udruzi za zaštitu životinja u Hrvatskoj – „Noina Arka“. Prigodne kutije se nalaze na ulazu u Školu, kao i u M hodniku.

 

„Radost svijetu“

Od 10. do 20. prosinca donirajte dječje igračke, knjige i slatkiše djeci iz Dječjeg doma “Nazorova“. Prigodne kutije se nalaze na ulazu u Školu, kao i u M hodniku.

 

„Pokloni sitnicu-pokloni sreću“

Od 10. do 18. prosinca, 2018. u auli škole biti će postavljene kutije za prikupljanje potrepština za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Bistri. Kako bi donacije bile u skladu s potrebama bolnice, molimo da proučite popis potreba na http://www.bolnica-bistra.hr/sto-nam-je-najpotrebnije/.
Otpremanje donacija biti će organizirano 19. prosinca 2018.

 

“Za 1000 radosti – Daruj i obraduj!”

Od 14. do 20. prosinca, 2018. u organizaciji Hrvatskog Caritasa provoditi će se humanitarna akcija, koja ima za cilj pomoći obiteljima lošijeg imovinskog stanja.

 

HUMANITARNI MIOČANSKI BELOT TURNIR

Informacije i prijave do nedjelje, 16.12.2018. na

e-mail: [email protected] mobitel: 091 79 35 921

ODRŽAVANJE : ponedjeljak i utorak nakon nastave

 

„Božićni sajam“

21.12.2018. od 11:00 do 12:00 sati u auli i kantini škole održati će se tradicionalni Božićni sajam. Svi razredi koji žele imati štand na sajmu trebaju se do 17.prosinca javiti prof. Sanji Vučetić u P10.
Prikupljene donacije namijenjene su UNICEF-ovom projektu „Škole za Afriku“, i Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Bistri.
Uz prodaju kolača i slatkiša, moći ćete kupiti i ružičaste vrpce, majice i narukvice te tako sudjelovati u humanitarnoj Božićnoj akciji Udruge SVE za NJU.

  

 

ZAVRŠNA BOŽIĆNA PRIREDBA

21. prosinca 2018. u 12h
u Sportskoj dvorani škole
održati će se završna priredba na kojoj će nastupiti komorni sastavi, MIOC plesna grupa, MIOC band, IB band i školski zbor.

S radošću vas pozivamo da sudjelujete u svim događanjima kojima ćemo obilježiti
i najaviti nadolazeće blagdane.
Ho, ho, hooo…


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...