XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

WORLD EDUCATION FAIR

Pozivamo vas na WORLD EDUCATION FAIR na Zagrebačkom velesajamu (u sklopu Interlibera) u petak i subotu, 16. i 17. studenoga 2018.

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju. Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje, a preko 8.000 njih uspješno pronađe i prijavi se na svoje sveučilište u inozemstvu.

Projekt ujedinjuje više od 250 partnerskih obrazovnih institucija u svijetu i okuplja više od 100 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu. Partneri World Educationa su više od 250 ustanova srednjeg i visokog obrazovanja, centara za strane jezike i obrazovnih organizacija širom svijeta.

Organizacijom Sajma svjetskog obrazovanja želja nam je mlade u Hrvatskoj osvijestiti o brojnim mogućnostima školovanja i usavršavanja vještina koje im nude najpoznatije europske i svjetske institucije. Mnogi od njih još uvijek nisu svjesni da su im elitne škole i sveučilišta zapadne Europe nadohvat ruke. Tijekom sajma pružamo informacije o mogućnostima obrazovanja u području učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima u zapadnim zemljama, upisa na preddiplomske i diplomske programe na sveučilištima diljem svijeta te studiranja na top MBA programima. Važno je istaknuti da su i nakon sajma naši obrazovni savjetnici na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko prijave.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...