XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Lara Cvjetko zlatna!

Miočanka iz 1.d, judašica Lara Cvjetko, aktualna kadetska prvakinja Europe nosila je hrvatsku zastavu u svečanom defileu na stadionu ETO Park u mađarskom Gyoru gdje je otvoren XIV. Olimpijski festival europske mladeži (EYOF), višesportska priredba mladih sportaša u dobi od 14 do 18 godina.

Više na narod.hr.


Sa Europskog kadetskog prvenstva u džudu koje se održava u Kaunasu dolaze nam sjajne vijesti! Naša Lara Cvjetko osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 57 kg!

Čestitamo Lari i želimo joj puno uspjeha na Olimpijadi mladih!

Više informacija možete vidjeti na stranicama Večernjeg lista te Hrvatskog džudo saveza.


 

Završila je još jedna školska godina i naši su učenici bili vrijedni i uspješni u školskim aktivnostima, ali i u izvannastavnim aktivnostima.

Učenica Lara Cvjetko, uz odličan uspjeh u školi, postigla je iznimne rezultate u džudu. Lara je, naime, državna prvakinja u uzrastu kadetkinja do 18 godina u kategoriji do 57 kg, osvojila je zlatnu medalju na Europskom kadetskom kupu u Italiju u jakoj konkurenciji od 30 natjecateljica iz 13 zemalja, zlatnu medalju na Afričkom kadetskom kupu u Tunisu i  4. mjesto na svjetskoj rang listi kadetkinja do 18 godina u kategoriji do 57 kg.

Lara Cvjetko u sastavu Hrvatske kadetske džudo reprezentacije nastupa na Europskom prvenstvu za kadete u Kaunasu 1.7.2017. i na Olimpijadi Mladih u Mađarskoj 27.7.2017. Postoji i velika šansa da nastupi na Svjetskom prvenstvu za kadete u Čileu sredinom kolovoza.

Čestitamo Lari i želimo joj mnogo uspjeha u natjecanjima i izazovima koji slijede.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...