XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Dani otvorenih vrata fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Ovih dana mnogi fakulteti Sveučilišta u Zagrebu organiziraju svoj otvoreni dan. FER, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Studij dizajna…

fer-logo

Fakultet elektrotehnike i računarstva otvara svoja vrata u subotu, 19. studenog 2016. godine. Ako želite sudjelovati u Teslinim pokusima, provozati se u električnom automobilu ili vidjeti humanoidne robote kako plešu, posjetite ih od 10 do 16 sati. Vrata su širom otvorena za sve, a događaj je posebno prilagođen maturantima i učenicima srednjih škola, pred kojima je važna životna odluka – izbor fakulteta na kojem će nastaviti svoje školovanje. Ujedno su vrata FER-a otvorena i njihovim roditeljima, nastavnicima, učenicima osnovnih škola te svima koji žele saznati nešto više o fakultetu.

Dan otvorenih vrata FER-2016


 

plakat-dov-fbf-2016

Pozivamo vas na obilježavanje Dana otvorenih vrata Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji će se održati u subotu 19. studenog 2016. u prostorima Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Ante Kovačića 1, Zagreb, s početkom u 12 sati.

Plakat dov bf 2016


 

fsb-otvorenidan

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu već tradicionalno u mjesecu studenome obilježava svoje dane, pri čemu ove godine obilježava 97 godina od osnutka i 60 godina rada kao samostalnog fakulteta! Tim povodom organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

Dani FSB-a se održavaju od utorka 15. studenoga do petka 18. studenoga 2016., a obuhvaćaju izložbu „Na ramenima divova“ kada će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta, Dane karijera i Tribinu karijera na kojoj će se prezentirati različite tvrtke, predstavljanje studentskih udruga i njihovih projekata, Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg je organiziran obilazak laboratorija, Bal strojara i Svečanu sjednicu.

Za srednjoškolce bismo posebno istaknuli Dan otvorenih vrata FSB-a  koji će se održati u četvrtak 17.11.2016. u 13 sati u sklopu obilježavanja Dana Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Obilazak uključuje predstavljanje Fakulteta, posjet Laboratoriju za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratoriju za motore i vozila, Laboratoriju za zavarivanje, Centru za aditivne tehnologije te obilazak A dvorane i knjižnice Fakulteta. Okupljanje je ispred južne zgrade Fakulteta, I. Lučića 5, Zagreb.

Plakat dani fsb 2016


 

dizajn

Pozivamo zainteresirane učenike na Dane otvorenih vrata Studija dizajna koji će se održati tijekom Smotre Sveučilišta u Zagrebu, od 17. do 19. studenoga 2016. godine u Frankopanskoj 12.

Posjetite Studij dizajna u jednom od predviđenih termina:

— četvrtak, 17. studenoga u 12h

— petak, 18. studenoga u 12h i 14h

— subota, 19. studenoga u 12h, 14h i 16h

 


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...