XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Studijsko putovanje

Članovi projektnog tima u sklopu projekta „Matematika između realnog i virtualnog“ boravili su u Njemačkoj u periodu od 4. do 10. srpnja. Posjetili su Max Planck gimnaziju u Lahru gdje su prisustvovali nastavi matematike kod različitih profesora, upoznali se s radom škole i općenito sustavom obrazovanja u Njemačkoj.

fondovi

Projekt financira Europska unija

iz Europskog socijalnog fonda

u iznosu od  1 016 019 HRK.

eu

Europska Unija

Ulaganje u budućnost

esf

http://www.ljudskipotencijali.hr/

http://www.strukturnifondovi.hr/


Članovi projektnog tima u sklopu projekta „Matematika između realnog i virtualnog“ boravili su u Njemačkoj u periodu od 4. do 10. srpnja. Posjetili su Max Planck gimnaziju u Lahru gdje su prisustvovali nastavi matematike kod različitih profesora, upoznali se s radom škole i općenito sustavom obrazovanja u Njemačkoj. Obišli su i gimnaziju u Kenzingenu, sveučilišni muzej i studentski zatvor u Heidelbergu, sveučilišni centar i biblioteku u Freiburgu te Strasbourg.

Na studijskom putovanju predstavnice naše škole bile su Sanja Antoliš, Aneta Copić, Eva Špalj, Jelenka Anić i Petra Čukec dok su predstavnice škola partnera bile Dijana Soldić (XII. gimnazija, Zagreb) i Snježana Lukač (Gimnazija Matije Antuna Reljkovića, Vinkovci).

 

 

Nositelj projekta

XV. gimnazija, Zagreb, koordinatori aktivnosti Sanja Antoliš, Aneta Copić, Eva Špaljstrelica

Partneri

XII. Gimnazija, Zagreb, Gimnazija Matije Antuna Reljkovića, Vinkovci, Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, Čakovec

Razdoblje provedbe projekta – od 23.10.2015. do 22.10.2016.

Ova publikacija je izrađena uz pomoć Europske unije. Sadržaj publikacije je u isključivoj nadležnosti XV. gimnazije te se ni na koji način ne može smatrati da odražava stajalište Europske unije.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...