XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Raddar – poziv učenicima

Poziv učenicima osnovnih škola za uključivanje u radionice za radoznale iz Matematike i/ili Programiranja u Pythonu

Radionice Matematika za radoznale RADDAR kao i radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog počinju 12. listopada 2015.

Uvodni sastanak za obje radionice održat će se 30. 9. 2015. s početkom u 19h u XV. gimnaziji. Na sastanku možete upoznati voditelje radionica iz XV.gimnazije, s Fakulteta elektrotehnike i računarstva i iz Udruge Mladi nadareni matematičar Marin Getaldić te dobiti sve potrebne informacije o radionicama i upisati se u program.

Rad na radionicama odvijat će se u poslijepodnevnim satima u prostorijama XV. gimnazije po rasporedu  koji će biti objavljen do 11. listopada 2015.
Za radionice iz matematike planirano je da za svaki razred osnovne škole od 5. do 8. razreda postoje po dvije grupe u kojima će se raditi, ovisno o turnusu školske nastave djece.
Za radionice iz programiranja u Pythonu planirano je da se organiziraju dvije grupe, početnička i napredna, koje će imati radionice svaki drugi tjedan ovisno o turnusu nastave u osnovnoj školi.

Planirano je da jednu subotu u mjesecu (prije podne) radionica bude zajednička i za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu prvenstveno u dvoranama i laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva, ali i drugim tehničkim fakultetima.
Prijave za radionice traju od 14. 9. 2015. do početka radionica. Prijavnicu popunite i pošaljite na [email protected] ili [email protected] ili je osobno donesite u XV. gimnaziju, Jordanovac 8. Osobno prijavnicu možete predati na porti od 8,00 sati do 18,00 sati radnim danom ili na uvodnom sastanaku 30. 9. u 19h, kada možete dobiti i dodatne informacije!

PRIJAVNICA ZA MATEMATIKU

PRIJAVNICA ZA INFORMATIKU


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...