XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Ukrcajte se na avanturu! – Lov na blago za Dan škole

Uzbuđenje se osjetilo u zraku kad su se naši učenici-pustolovi, nastavnici i djelatnici okupili za dan pun istraživanja, izazova i igara tijekom našeg nedavnog Dana škole održanog u četvrtak, 14. ožujka. Lov na blago od 12 postaja potaknuo je sve da našim hodnicima bruje od adrenalina. Od mozgalica i fizičkih izazova, preko znanja popularne kulture do igrica s miočanskim twistom – svaka je prostorija skrivala jedinstvenu aktivnost, čineći ovaj višesatni lov na blago nezaboravnim iskustvom za sve uključene.

Veliko finale ove avanture bilo je u glavnom predvorju škole gdje su sudionici završavali svoje putovanje i gdje su predavali svoja rješenja za glavnu igru asocijacija, što ih je dovelo u izvlačenje glavne nagrade – MIOC sivih hudica! Pobjednika je bilo više, jer dijelile su se još i MIOC šalice, pernice i majice. Uz ovacije i pljesak, grupe su primile svoje nagrade, a najveselija je bila pobjednička ekipa iz 2. H.

Iako je ovo tek drugi godišnji Lov na blago koji se obilježava u MIOC-u, vjerujemo da će postati tradicija i da će mnogim generacijama podariti lijepe i tople uspomene. Do sljedećeg puta, istraživači!

Photo by Suhash Villuri on Unsplash


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...