XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Dan FSB-a u MIOC-u #2

Nakon prošlogodišnje uspješne premijere, 28. veljače održan je drugi po redu Dan FSB-a u MIOC-a. Time se nastavila još jedna sjajna tradicija između Fakulteta strojarstva i brodogradnje i naše, XV. gimnazije.

U višesatnom druženju u holu škole, FSB studentske udruge, studijski programi, profesori, asistenti i studenti imali su priliku pokazati najzanimljivije radove kojima se bave na fakultetu i time privući učenike trećeg i četvrtog razreda da upravo FSB odaberu kao Fakultet koji će upisati. Miočani su imali priliku navratiti i pitati sve što im je palo na pamet.

Događaj je pojačan prezentacijom naziva Izazovi robotike: Postani kreator budućih inovacija, koji je održao FSB/MIOC Alumnij Bojan Šekoranja.

Glavni događaj dana bio je Okrugli stol o studiranju na FSB-u, a koji se sastojao od gotovo isključivo bivših Miočana: Marko Švaco, Krešimir Grilec, Nenad Ferdelji, Julija Hadžić, Jerolim Andrić, Petra Adamović. Tamo su se mogli čuti odgovori na razna pitanja poput Što bih trebao pitati sebe dok razmišljam o upisu na FSB?; Koje poslove mogu obavljati nakon diplome?; Postoji li život izvan studiranja na FSB-u? i mnoga druga.

Ove je godine cijeli događaj organizirala Petra Adamović, asistentica na FSB-u i bivša Miočanka.

Kako je izgledalo druženje, pogledajte na Youtube te u galeriji fotografija koje su snimili FSB-ovci.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...