XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Valentina Zadrija u zagrebačkom MIOC-u održala predavanje na temu “From MIOC to autonomous mobile robots and embodied AI”

30. siječnja 2024.

„Slijedite svoju strast i ništa vam neće biti preteško“ – to je bila glavna poruka koju je Valentina Zadrija iz Gideona, prenijela učenicima MIOC-a na jučerašnjem predavanju pod nazivom “From MIOC to autonomous mobile robots and embodied AI”.

Uz svoju fascinantnu životnu i profesionalnu priču, Valentina je pokazala kako je inženjerstvo područje koje nudi neograničene mogućnosti za učenje, istraživanje i kreativnost, te kako je važno biti otvoren za promjene i nove izazove, ali i kako obiteljski život itekako može pomoći u stjecanju menadžerskih sposobnosti, koje su danas vrlo bitne.

Također je istaknula kako je ključno graditi svoju mrežu kontakata i osobni brend u inženjerskoj zajednici, te kako je suradnja s drugim stručnjacima neophodna za postizanje izvrsnosti.

Iskreno zahvaljujemo Valentini na njenom dragocjenom vremenu i savjetima, te MIOC-u na srdačnom domaćinstvu! Uvjereni smo da će Valentinin primjer inspirirati mnoge učenike i učenice da i sami krenu prema inženjerstvu!

Izvor:

https://www.inzenjerka-godine.hr/hr/novosti/2024013011344749/valentina-zadrija-u-zagrebackom-miocu-odrzala-predavanje-na-temu-%E2%80%9Cfrom-mioc-to-autonomous-mobile-robots-and-embodied-ai%E2%80%9D


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...