XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

MATURANTI – povrat udžbenika

Dragi maturanti, poštovani roditelji/skrbnici,

povrat udžbenika za 4. razred Prirodoslovno matematičkog programa bit će organiziran u četvrtak, 29. lipnja 2023. pa molimo da proučite i slijedite sljedeće upute.

UPUTE UČENICIMA:

  1. U slučaju gubitka udžbenika, roditelji/skrbnici dužni su ispisati i ispuniti Izjavu o nemogućnosti povrata dobivenog udžbenika. Izjava treba biti predana prilikom povrata udžbenika.Provjerite popis udžbenika koje treba vratiti prema Izjavi o povratu udžbenika za šk. god. 2022./2023. koju ste dobili na početku šk. god. i pripremite ih za povrat.
  2. Molimo da iz udžbenika izvadite papiriće, razne oznake, obrišete škrabotine i sl.
  3. U slučaju gubitka udžbenika, roditelji/skrbnici dužni su ispisati i ispuniti Izjavu o nemogućnosti povrata dobivenog udžbenika. Izjava treba biti predana prilikom povrata udžbenika.
  4. Za povrat, udžbenike trebate složiti tako da je prvi udžbenik s popisa na vrhu (svih predanih udžbenika).
  5. Ukoliko su udžbenici omotani urednim omotima, utoliko omote nije potrebno skidati.

UPUTE RODITELJIMA / SKRBNICIMA:

Poštovani roditelji/skrbnici, molimo vas da pronađete Izjave o povratu udžbenika (reverse), koje ste potpisali na početku školske godine i provjerite koji su udžbenici predviđeni za povrat. U slučaju da ne možete naći Izjavu u ovdje priloženim dokumentima u nastavku provjerite koje udžbenike učenik treba vratiti.

Sve udžbenike predviđene za povrat, učenici su dužni vratiti u uporabnom stanju.

Ako neki udžbenik nedostaje, molimo ispišite i ispunite IZJAVU u privitku i pošaljite po učeniku u školu u četvrtak, 29. lipnja 2023. – kada će se odvijati povrat udžbenika, odnosno preuzimanje udžbenika od učenika.

Preuzimanje udžbenika će biti provedeno u J hodniku od 10 do 12 sati.

Zbog  kratkog vremenskog okvira za ovaj zahtjevan posao, molimo da složite udžbenike prema uputama koje ste dobili, pripremite potpisane Izjave o udžbenicima koje niste u mogućnosti vratiti, a  posebno molimo za tihu komunikaciju na hodniku.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...