XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Provjera posebnih znanja za upis u 1. razred PMG programa za kandidate s teškoćama u razvoju – 23. lipnja 2023. u 9 sati

Jedinstvenoj provjeri posebnih znanja iz matematike pristupaju svi kandidati koji su prijavili PMG smjer u jednoj od sljedećih gimnazija: XV. gimnazija, V. gimnazija, X. gimnazija, I. gimnazija, III. gimnazija i Gimnazija Lucijana Vranjanina.

Provjera posebnih znanja za SVE kandidate održat će se u prostoru XV. gimnazije (Jordanovac 8), 23. lipnja 2023. (petak) s početkom u 9 sati. Tijekom pisanja ispita nije dopuštena uporaba džepnog računala ni tablica s formulama. Ispit se piše kemijskom olovkom koja piše plavom ili crnom bojom (kandidat donosi svoje olovke). Nije dozvoljena uporaba grafitne olovke. Dozvoljena je uporaba ravnala ili trokuta (kandidat donosi svoje ravnalo ili trokut). Provjera će trajati 60 minuta te će se rješavati 22 zadatka. Na temelju provjere kandidat može ostvariti najviše 10 bodova.

Uvid u rezultate – isti dan u 13 sati.

Kandidati su dužni u prostor XV. gimnazije doći najmanje 30 minuta prije početka ispita. Sa sobom trebaju imati dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica, ZET pokaz, školska iskaznica). Ako takav dokument ne posjeduju, roditelj je dužan potvrditi identitet kandidata. Za pristupanje provjeri nije potrebna dodatna prijava.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...