XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

MIOC gaming turnir

U subotu 7. svibnja, nakon skoro 2 mjeseca igranja, odigrano je LAN finale MIOC gaming turnira u igricama Rocket League i Counter Strike: Global Offensive. Timovi su se srčano borili, no pobijediti može samo jedan. Pobjedu su odnijeli 3.g razred u Rocket Leagueu te osvojili PS5 kontrolere koje je omogućio Tomsoft i Mini Grand Prix karting utrku koju je poklonila Karting Arena Zagreb, dok je 3. a pobijedio u Counter Strikeu i osvojio Razer Seiren Mini mikrofone koje je također omogućio Tomsoft i paintball koji je poklonila Šervudska Šuma.

U podrumu škole, turnir je pratilo više od 30 ljudi, dok je gotovo 50 ljudi pratilo prijenos na Twitch-u. Učenicima se turnir jako svidio i puno njih je izrazilo želju da se ponovi i iduće godine. Rezultate svih mečeva možete pronaći na https://solo.to/miocgaming.

Naš turnir medijski je popratio i BUG.

Podsjetimo, već 2. godinu za redom, predsjednik Vijeća učenika Teo Ivančević (4.g) te članovi organizacijskog tima Ivan Zelenika (2.a), Sven Bobić (3.f), Dario Herceg (3. g), Jan Cerovac (3.g), Nika Novosel (3.a), Nikola Paripović (3.a) i Lovro Nidogon (4.g) organizirali su gaming natjecanje za učenike MIOC-a. Ove godine na turniru se igralo 5 igara: Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Super Smash Bros Ultimate i Clash Royale. Organizacijski tim je uz Hgspot, Šervudsku šumu, Tomsoft i Karting Arenu Zagreb pripremio sljedeće nagrade za učenike:

Rocket League:

1. mjesto: PS5 kontroler + LAN finale + MIOC majica + karting

2. mjesto: LAN finale + MIOC majica + karting

3. Karting Mini GP utrka

4.+ utješna nagrada iznenađenja (za sve natjecatelje)

Counter Strike: Global Offensive:

1. mjesto: Razer Seiren mini mikrofon + LAN finale + MIOC majica + paintball

2. mjesto: LAN finale + MIOC majica + paintball

3. mjesto: Paintball

4.+ utješna nagrada iznenađenja (za sve natjecatelje)


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...