XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Festival Women in Science

Događaj pod nazivom Women in Science dvodnevni je festival s ciljem obrazovanja mlađih generacija o važnosti žena u znanosti. Također, želja nam je sudionicima pružiti bolji uvid u život jedne znanstvenice/znanstvenika i zašto smo odabrali upravo znanost kao naše životno usmjerenje.


Samo događanje sastojat će se od predavanja znanstvenika i studenata te interaktivnih radionica koje će se odvijati tijekom subote 7. svibnja i subote 14. svibnja ove godine od 10 do 18 sati. Sva predavanja i radionice održavat će se uživo na Fizičkom odsjeku na adresi Bijenička 32 i na Kemijskom i Geološkom odsjeku na adresi Horvatovac 102a. Predavanja će također biti prenošena u virtualnom formatu putem platforme Microsoft Teams stoga broj sudionika neće biti ograničen. Predavanja će trajati pola sata i prilagođena su znanju srednje škole, a nakon svakog predavanja bit će slobodno vrijeme predviđeno za pitanja učenika.

Ovo idealna prilika da se upoznate s potencijalnim budućim fakultetom. Sudjelovati mogu svi, neovisno o dobi, odnosno razredu koji pohađate.

Poveznica na Facebook stranicu je ovdje: https://www.facebook.com/WomenInScience.PMF .

Poveznicu na obrazac za prijavu koju je potrebno ispuniti za sudjelovanje https://bit.ly/WiS_2022.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...