XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

xVrstan & Zaklada MIOC Alumni

Zaklada MIOC Alumni pokreće seriju predavanja nekadašnjih učenika XV. gimnazije/MIOC-a pod nazivom xVrstan. Nekadašnji učenici pričat će o svom životu i karijeri, prisjetit će se školskih i studentskih dana, a dat će i poneki savjet mladim miočanima.

Prvi xVrstan predavač je dr. Josip Ćesić, inženjer robotike, suosnivač i izvršni direktor za tehnologiju u tvrtki Gideon Brothers. Prvo predavanje održat će se uživo u srijedu, 16. veljače 2022. godine u 18:30 sati u Maloj sportskoj dvorani.

Predavanju će uživo moći prisustvovati najviše 50 osoba, a prijave će biti po principu najbrže prijave. Broj učenika po razredu bit će ograničen. Prijavljeni učenici za uživo praćenje imat će opravdan izostanak s nastave (iznimka su učenici koji u navedeni vrijeme imaju zakazanu pismenu provjeru znanja). Predavanje će se moći pratiti i online putem Zoom linka koji će biti poslan prijavljenim osobama pred početak predavanja.

Link za prijavu (prijava putem skole.hr korisničkog računa): https://forms.office.com/r/wGZAzGuQtM

Gost predavač #1
       Josip Ćesić, Co-founder & CTO at Gideon Brothers

Biografija
      Josip Ćesić, PhD, is a robotics engineer, co-founder & Chief Technology Officer at Gideon Brothers. His responsibilities at Gideon Brothers include core technology & product management, while he is also involved with various business and management activities as it pertains to the company serving as Board director. Before joining Gideon Brothers, he did his PhD in the field of autonomy technologies, and in 2017 was awarded for particularly successful doctoral dissertation and scientific research by University of Zagreb. During his academic career his work was published in most prestigious robotics journals and presented at scientific conferences. At the moment, he is an Official Member of Forbes Technology Council.

Dr. Josip Ćesić, inženjer je robotike, suosnivač i izvršni direktor za tehnologiju u tvrtki Gideon Brothers. Njegove odgovornosti u kompaniji uključuju proizvod i core tehnologiju, dok je kao član uprave uključen u razne poslovne i upravljačke aktivnosti vezane za tvrtku. Prije pridruživanja Gideon Brothersu doktorirao je na polju tehnologija autonomije, a 2017. godine od Sveučilišta u Zagrebu primio je nagradu za posebno uspješnu doktorsku disertaciju i znanstveno istraživanje. Tijekom akademske karijere njegov rad je objavljivan u prestižnim robotičkim časopisima i na znanstvenim konferencijama. Trenutno je član Forbesovog tehnološkog vijeća.

Gost predavač je dr. Josip Ćesić, inženjer robotike, suosnivač i izvršni direktor za tehnologiju u tvrtki Gideon Brothers.

Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...