XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

FOI – dani otvorenih vrata

Dragi maturanti,

ukoliko želite virtualno pogledati prostorije Fakulteta organizacije i informatike, upoznati se sa studijskim programima, nastavnim i izvannastavnim aktivnostima na Fakultetu upućujemo vas na termine  održavanja virtualnih dana otvorenih vrata u  utorak, 13. travnja 2021. 15 – 17h  i u  utorak, 20. travnja 2021. 9 – 11h .

Događaji će se održati na poveznici: https://bbb.foi.hr/b/zor-akm-z0c-o3r

Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu visokoobrazovna je institucija koja djeluje u gradu Varaždinu. NA FOI-ju se izvode studijski sveučilišni i stručni programi vezani uz informatiku – Informacijski i poslovni sustavi, kao i studijski programi vezani uz ekonomiju – Ekonomika poduzetništva.

Riječi dekanice prof. dr. sc. Nin Begičević Ređep:
U okviru događaja „PRO(E)ŽIVI JEDAN DAN KAO STUDENT“ učenike, roditelje i nastavnike provesti ćemo kroz prostorije Fakulteta, te, osim studijskih programa FOI-ja i informacija o upisima, dodatno predstaviti i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti u koje se uključuju naši studenti. Dodatno, tijekom ovog događaja, predstavit ćemo i FOI virtualne radionice za učenike koje će se održavati u zasebnim terminima tijekom svibnja 2021., a s idejom da učenike upoznamo s temama, tehnološkim alatima i novitetima koji se koriste na Fakultetu u sklopu nastave, laboratorija i projekata. Za učenike koji će sudjelovati u navedenim aktivnostima pripremamo i zanimljive nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti FOI promotivne paket

Sve dodatno možete pronaći i na www.foi.unizg.hr


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...