XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Webinar o studiju u Francuskoj

Dragi učenici,  Udruga hrvatskih studenata u inozemstvu ima za cilj pomoći hrvatskim učenicima i studentima koji žele razviti nova znanja studirajući u inozemstvu.

Nakon održanog webinara o studiju u Francuskoj u studenom prošle godine, koji je potaknuo veliki interes, odlučili su održati još jedan webinar na istu temu, ali ovog puta s predstavnicama Campus Francea Hrvatska, institucije koja učenike diljem svijeta upoznaje sa sistemom Francuskog obrazovanja.  

 U mnogim zemljama proces prijava na sveučilišta već se odvija. Kroz webinare žele učenicima približiti taj proces, te ih dodatno savjetovati o mogućim stipendijama i životu u inozemstvu. Sve webinare vode volonteri udruge koji već imaju iskustvo prijava i studija u inozemstvu.

Termin održavanja webinara je petak  19.3. u 16h

Kroz webinar o studiju u Francuskoj odgovorit će na pitanja o francuskom sustavu visokog obrazovanja, troškovima studija, pronalasku smještaja i mogućnostima stipendiranja. Uz djelatnice Campus Francea, na webinaru će sudjelovati i studenti s fakulteta u Orléansu i Bordeauxu.

Prijave za webinar primaju se putem sljedećeg formulara koji se može pronaći i na društvenim mrežama udruge.

Više informacija o svim webinarima i udruzi mogu se naći i na našoj Facebook ili Instagram stranici.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...