XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Webinar KARIJEROTEKE 18. i 25. veljače 2021.

Karijeroteka je niz razgovora s vodećim ljudima iz svijeta rada koji će odgovarati na pitanja „Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg rada? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?“

U veljači su predviđena dva webinara , 18.2. i 25. 2.  pa poslušajte troje znanstvenika , iz područja kemije i fizike.

Četvrtak, 18. veljače u 17 sati

 Vlatka Filipović Marijić istražuje učinke metala na Zavodu za istraživanje mora i okoliša, a Saša Ceci bavi se istraživanjem skrivenog svijeta subatomskih čestica koje se jako vole družiti. Kako izgleda dan na Institutu Ruđer Bošković, ali i kako izgleda slobodno vrijeme znanstvenika, saznajte u KARIJEROTECI.

 Registration Link

https://zoom.us/webinar/register/WN_OouU0sPFRduZ5LGAxpiZHQ

Četvrtak, 25. veljače u 17 sati

Marin Ganjto kemičar je po struci te glavni tehnologa na Centralnom uređaju za pročišćavanje otpadnih voda Grada Zagreba tvrtke ZOV (Zagrebačke otpadne vode). Saznajte kakve to veze ima sa svakodnevnim životom građana te zašto je upravo zbrinjavanje otpada jedno od glavnih pitanja kad je riječ o očuvanju okoliša.

Registration Link

https://zoom.us/webinar/register/WN_4nFdhiMxRCWg3qB9UKHtXQ

Program karijeroteke traje od listopada 2020. do travnja 2021. godine, a webinari će se organizirati uvijek posljednja dva četvrtka u mjesecu. S mladima će razgovarati ugledni dizajneri, liječnici, bankari, kemičari, fizičari i mnogi drugi, a sve s ciljem poticanja mladih ljudi da istražuju karijere u Hrvatskoj.

Znanje na djelu već više od šest godina približava mladima svijet rada i kroz programe je prošlo do sad više od 1600 učenika i nastavnika.

Da biste imali najnovije informacije o svim programima pratite nas na facebooku ili instagramu.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...