XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Organizacija nastave – II. polugodište – od 10. svibnja

Prema obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje odgojno-obrazovni rad gimnazija Grada Zagreba od 10. svibnja 2021. organizirat će se uživo u prostorima škola prema A modelu nastave. Detalje organizacije nastave za XV. gimnaziju učenici će dobiti od svojih razrednika.

************************************************************************

Prema obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje odgojno-obrazovni rad gimnazija Grada Zagreba od 8. veljače 2021. organizirat će se uživo u prostorima škola. Detalje organizacije nastave za XV. gimnaziju učenici će dobiti od svojih razrednika.

************************************************************************

Prema obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje odgojno-obrazovni rad gimnazija Grada Zagreba u trećem tjednu nastave II. polugodišta od 1. do 5. veljače 2021. organizirat će se prema istom modelu kao i u prvom/drugom tjednu drugog polugodišta.

Prema tome, nastava za maturante XV. gimnazije nastavlja se u ponedjeljak 1. veljače u prostorima škole prema postojećem rasporedu, a za učenike ostalih razreda na daljinu, u realnom vremenu prema postojećem rasporedu sati putem videokonferencijskih alata i sustava Loomen.

************************************************************************

Prema obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje odgojno-obrazovni rad osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba u drugom tjednu nastave II. polugodišta od 25. do 29. siječnja 2021. organizirat će se prema istom modelu kao i u prvom tjednu drugog polugodišta.

Prema tome, nastava za maturante XV. gimnazije nastavlja se u ponedjeljak 25. siječnja u prostorima škole prema postojećem rasporedu, a za učenike ostalih razreda na daljinu, u realnom vremenu prema postojećem rasporedu sati putem videokonferencijskih alata i sustava Loomen.

************************************************************************

Prema obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje, a sukladno prijedlogu Ministarstva znanosti i obrazovanja, odgojno-obrazovni rad osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba na početku drugog polugodišta školske godine 2020./2021., odnosno od 18. siječnja 2021. organizirat će se na način da će se nastava za učenike završnih četvrtih razreda gimnazija odvijati prema modelu A. Za učenike prvih, drugih i trećih razreda nastava će se organizirati prema modelu C, odnosno na daljinu.

Prema tome, nastava za maturante XV. gimnazije započinje u ponedjeljak 18. siječnja u prostorima škole prema postojećem rasporedu, a za učenike ostalih razreda na daljinu, u realnom vremenu prema postojećem rasporedu sati putem videokonferencijskih alata i sustava Loomen.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...