XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Karijeroteka – predavanja u studenom

Dragi učenici najavljujemo nastavak novog programa Zaklade „Znanje na djelu“ : KARIJEROTEKA.  Karijeroteka je niz razgovora s vodećim ljudima iz svijeta rada koji će odgovarati na pitanja „Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg rada? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?“

Program traje od listopada 2020. do travnja 2021. godine, a webinar će se organizirati uvijek posljednja dva četvrtka u mjesecu s početkom u 17 sati na Zoom platformi. S mladima će razgovarati ugledni dizajneri, liječnici, bankari, kemičari, fizičari i mnogi drugi, a sve s ciljem poticanja mladih ljudi da istražuju karijere u Hrvatskoj.

Znanje na djelu već više od šest godina približava mladima svijet rada i kroz programe je prošlo do sad više od 1600 učenika i nastavnika.

Predavanja u  studenome :

Četvrtak, 19. studenog 

Tina Dušek radi u Zavodu za endokrinologiju KBC Zagreb kao specijalist internist, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije. Ujedno je i profesorica na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Voditeljica je Referentnog centra Ministarstva zdravstva RH za neuroendokrinologiju. Njezino područje interesa su bolesti hipofize, nadbubrežne žlijezde, štitnjače, ginekološka endokrinologija i kasni učinci onkološkog liječenja na endokrini sustav. 

Link za registraciju je ovdje:

https://zoom.us/webinar/register/WN_8HcgEQ4SRM2J7OYD_o_ZnA

Četvrtak, 26. studenog

Klasja Habjan i Zita Nakić Vojnović Studij Dizajna pri Arhitektonskom fakultetu završile su 2016. godine. Zajedno su oblikovale razne vizualne identitete, plakate i publikacije  – najčešće na području kulture. Kao dizajnerski tandem surađuju već skoro deset godina, a službeno, kao dizajnerski studio, uskoro slave (tek) dvije.

Link za prijavu je ovdje:

https://zoom.us/webinar/register/WN_YwI32QiIQBOVQXB-JQ1JnA

Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...