XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

STUDIRANJE U SLOVENIJI – prezentacija slovenskih sveučilišta za kandidate iz Hrvatske

Pozivamo učenike, kandidate iz Hrvatske, da se priključe on-line prezentaciji koja će se održati 24. studenog 2020.godine, u 15:00 sati. 

Tom prigodom će učenici dobiti informacije iz prve ruke o studiranju u Sloveniji, studiranju na Sveučilištu u Ljubljani a i o ostalim slovenskim državnim sveučilištima.

Predstavit će se i slovenski obrazovni sustav, prednosti života u Sloveniji, kao i uživanje u statusu studenta u toj zemlji.

Ako se želite pridružiti on-line prezentaciji, molimo da se registrirate popunjavanjem obrasca na ovoj poveznici. Na vašu adresu elektronske pošte dobit će te poveznicu na on-line prezentaciju.

Na adresi www.uni-lj.si/study možete pronaći informativne vodiče koji su ciljano sastavljeni za pomoć međunarodnim studentima koji namjeravaju studirati na Sveučilištu u Ljubljani, informacije o stupnjevima programa, mogućnostima razmjene studenata, programima ljetnih škola kao i dodatne korisne informacije. Pripremili smo i kratku prezentaciju na hrvatskom jeziku: www.uni-lj.si/study/presentation/study-croatian, video prezentaciju i dojmove studenata koje možete pronaći na poveznici www.uni-lj.si/study/impressions.

Svi zainteresirani za učenje slovenskog jezika se mogu besplatno uključiti u on-line tečajeve na poveznici Slovene Learning Online.

Ako želite primiti brošure o Sveučilištu u Ljubljani, molimo popunite obrazac na ovoj poveznici.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...