XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Besplatna online konferencija Study UK

Dragi učenici, 25.7. će se održati vrlo zanimljiv event za učenike koji razmatraju studij u UK. Kao što znate dogodio se Brexit i puno toga se mijenja od 2021. godine.

Još uvijek su u tijeku posljednje prijave za ovu jesen i to za treće razrede koji mogu upisati foundation i tako ući u opciju kredita i za maturante koji normalno mogu upisati studij i krenuti od jeseni (razne kombinacije – online i uživo).

Besplatna online konferencija Study UK: Last chance će se održati putem Zoom platforme koju trebate preuzeti na: https://zoom.us/download ili kao aplikaciju na svom mobitelu:

Topic: Zadnja prilika za Veliku Britaniju

Time: Jul 24, 2020 15:00

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/87379673571

Meeting ID: 873 7967 3571

*Prilikom priključivanja konferenciji molimo da napišete svoje puno ime i prezime radi lakše komunikacije.

Možete se registrirati ovdje: https://bhvedu.com/2020/07/09/study-uk-zadnja-prilika-za-srednjoskolce-maturante-i-studente/

Tema online konferencije je kako iskoristiti priliku i biti zadnja generacija hrvatskih studenata koji svoj studij mogu financirati putem povoljnih kredita britanske vlade, a s nama će biti predstavnici srednjih škola i sveučilišta kao i hrvatska studentica koja će s nama podijeliti svoje iskustvo studija.

BHV Education


Comments are closed.

Loading...
XV. gimnazija