XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Oskari znanja 2019

Najuspješniji učenici i mentori nagrađeni su Oskarom znanja na svečanosti održanoj na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 28. lipnja 2019. godine. Za izniman rezultat, osvojeno prvo mjesto na državnim natjecanjima Oskarom znanja nagrađeno je 206 učenika osnovnih i srednjih škola i 167 mentora. Za osvojeno jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima nagrađeno je 94 učenik i 41 mentor.

XV. gimnazija ponovno je bila najuspješnija škola te je dobila rekordan broj nagrada. Za osvojena prva mjesta na Državnim natjecanjima znanja učenici su dobili 18 Oskara znanja, a za osvojeno jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima njih čak 49! Čestitamo učenicima i mentorima na ovim izvrsnim rezultatima!

Najuspješniji oskarovac je naš Krešimir Nežmah koji je za svoje nastupe na natjecanjima zasluženo dobio 5 Oskara znanja. O njemu možete više saznati iz priloga Nove TV Bolja Hrvatska.

Oskar znanja je najveće priznanje i nagrada za izniman uspjeh i postignute rezultate kojim se već 15 godina nagrađuju uspješni i izvrsni učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori. Svečanu dodjelu Oskara znanja organizirali su Agencije za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i uz potporu Hrvatske zajednice županija. Skulpture Oskara znanja i ove godine izradili su učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Popis nagrađenih


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...