XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Dan otvorenih vrata Medicinskog fakulteta

Dan otvorenih vrata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se u subotu, 13. travnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 3.


Program počinje u 9:00 sati. Predviđen je obilazak Katedre za fiziku, Katedre za biologiju, Katedre za medicinsku kemiju i biokemiju, Katedre za histologiju i embriologiju, Katedre za fiziologiju i imunologiju, Katedre za anatomiju, Katedre za patologiju, Hrvatskog instituta za istraživanje mozga i prostora dekanata poput Središnje medicinske knjižnice, te ostalih fakultetskih prostora. Katedre će pripremiti poseban program za posjetitelje.


U Knjižnici će ujedno biti organizirana i pokazna vježba Studentske ekipe za prvu pomoć. Svaka katedra pripremila je nekoliko vlastitih pokaznih vježbi kojima će pokušati zainteresiranim posjetiteljima približiti područje svog interesa. U 12:00 planira se predavanje dekana, prof. dr. sc. Marijana Klarice u dvorani „Miroslav Čačković“, koje će, nakon uvoda i pozdrava, biti otvorenog tipa i na kojem će posjetitelji moći saznati sve vezano uz upise, sam studij te ostale informacije koje će ih zanimati. Nakon predavanja predviđena je još jedna serija obilaska Medicinskog fakulteta koja će trajati do 15:00 sati.


Radujemo se Vašem dolasku, a još više novim generacijama studenata, za koje se nadamo da će sudjelovanjem na Danu otvorenih vrata Medicinskog fakulteta moći s većom sigurnošću izabrati zvanje doktora medicine kao svoj životni poziv.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...