XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Innovation Academy meetup

U subotu, 9. prosinca 2017. godine u prostorijama coworking prostora HUB 385 održat će se posljednji ovogodišnji meetup za srednjoškolce u sklopu projekta Innovation Academy.

Innovation Academy, projekt u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, kroz zimsku i ljetnu školu te konferenciju okuplja talentirane i ambiciozne pojedince srednjoškolske dobi s ciljem upotpunjavanja njihovog obrazovanja po pitanju znanja i vještina koja će im biti potrebna u budućnosti.

U subotu, 9. prosinca 2017. godine s početkom u 16 sati u prostorijama coworking prostora HUB 385 održat će se Innovation Academy meetup. U sklopu meetupa održat će se panel na temu Kad sam bio mlad u kojem će sudjelovati poznati hrvatski poduzetnici i menadžeri s ciljem da sa sudionicima srednjoškolske dobi podijele svoje iskustvo odrastanja i ulaska u poslovni svijet. Nakon meetupa slijedi druženje među sudionicima uz zakusku.
Ulaz na meetup je besplatan, a cilj je okupiti što veći broj učenika srednjoškolske dobi kako bi ih se motiviralo na daljnji rad te što kvalitetniji osobni razvoj u budućnosti. Prijave su moguće na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/h65XWVuS4I4ExZTh1


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...