XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

HUMANITARNA AKCIJA ZA DJECU U BOLNICI GORNJA BISTRA

Dragi učenici, roditelji i profesori,

i ove godine XV. gimnazija je  usmjerila svoj volonterski rad prema mališanima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. Radi se o djeci koja boluju od kroničnih bolesti ili takvih bolesti kojima je dug tijek liječenja te su, radi nemogućnosti pravilnog tretmana u obitelji, smještena su u ovoj bolnici. Cilj akcije je prikupiti njima trenutno najpotrebnije namirnice pa će se tako prikupljati isključivo niže navedena hrana i higijenske potrepštine.

Pozivamo sve učenike i djelatnike škole da se uključe u humanitarnu akciju te svojim doprinosima djeci uljepšaju ovo blagdansko vrijeme. Donacije će se prikupljati od 14. do 20. prosinca 2016. godine u predvorju škole, ispod božićnog drvca, u kutijama koje su prigodno ukrasile naše učenice.

Prikupljaju se  isključivo namirnice i higijenske potrepštine popisane na plakatu ,koji je za ovu prigodu osmislio naš učenik 3.e razreda Mislav Bui.

Zahvaljujemo svim učenicima, djelatnicima i roditeljima koji su kroz rad Vijeća učenika i Vijeća roditelja sudjelovali u organizaciji ove humanitarne akcije i unaprijed zahvaljujemo na svim donacijama.

 


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...