XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Povrat udžbenika za 1., 2. i 3. razred

Dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici, povrat udžbenika za 1., 2. i 3. razrede Prirodoslovno matematičkog programa bit će organiziran u utorak, 21. lipnja 2022. pa molimo da proučite i slijedite slijedeće upute.

UPUTE UČENICIMA:

  1. Provjerite popis udžbenika koje treba vratiti prema Izjavi o povratu udžbenika za šk. god. 2021./2022. koju ste dobili na početku šk. god. i pripremite ih za povrat.
  2. Molimo da iz udžbenika izvadite papiriće, razne oznake, obrišete škrabotine i sl.
  3. U slučaju gubitka udžbenika roditelji/skrbnici su dužni tiskati i ispuniti Izjavu o ne vraćanju dobivenog udžbenika koju ćete predati pri povratu udžbenika.
  4. Za povrat, udžbenike trebate složiti na način da prvi udžbenik s popisa stavite na vrh
  5. Ukoliko su udžbenici omotani urednim omotima, omote nije potrebno skidati.

Molimo da sve predradnje prema navedenim uputama za povrat udžbenika učinite  na vrijeme,  a ne u trenutku kada će po vas doći dežurna osoba.

UPUTE RODITELJIMA/SKRBNICIMA:

Poštovani roditelji/skrbnici, molimo vas da pronađete Izjave o povratu udžbenika (reverse), koje ste potpisali na početku školske godine i provjerite koji su udžbenici predviđeni za povrat. U slučaju da nemožete naći Izjavu u ovdje priloženim dokumentima provjerite koje udžbenike učenik treba vratiti.

Sve udžbenike predviđene za povrat učenici su dužni vratiti u uporabnom stanju.

Ukoliko neki udžbenik nedostaje, molimo tiskajte i ispunite IZJAVU u privitku i pošaljite po učeniku u školu u utorak, 21.lipnja 2022., kada će se vršiti preuzimanje udžbenika od učenika.

Preuzimanje udžbenika će biti provedeno sukladno posebnom rasporedu koji ćemo naknadno objaviti.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...