XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Ponovni susret s prijateljima iz Lipika

U humanitarnoj aktivnosti koju smo proveli u vrijeme božićnih blagdana u Lipiku, upoznali smo korisnike Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik. Tada su predstavnici Vijeća učenika predložili ponovni susret koji smo uspješno i ostvarili.

U posjet nam je došlo dvanaest korisnika Centra u pratnji odgajateljice Goranke Gunjević i pedagoginje Dijane Pavliček. Nakon obilaska naše škole, prošetali smo parkom Maksimir do Zoološkog vrta, gdje je organiziran i ručak. Uslijedila je šetnja po centru Zagreba – vožnja Uspinjačom, obilazak glavnih znamenitosti na Gornjem gradu i sladoled u parku Zrinjevac za kraj našega lijepog druženja.  

Učenici naše škole Lucija (2. b), Nika (3. a), Martin (3. b), Ema (3. h), Marija (3. h), Karla (3. a) i Elena (3. e) bili su odlični domaćini našim gostima. Vijeće roditelja dalo nam je veliku podršku u organizaciji izleta. Zahvaljujemo im što su prepoznali ideju te nam pružili organizacijsku i financijsku podršku kako bi posjet korisnika Centra prošao što uspješnije.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...