XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Donacija pročišćivača zraka

Na inicijativu Vijeća roditelja XV. gimnazije, a u znak dobre volje, zdravlja učenika i djelatnika škole, tvrtka Instant Bridge koja je zastupnik švedske tvrtke Blueair donirala je našoj školi HealthProtect 7770i uređaj za pročišćivanje zraka.

Uređaj je školi predala Arnea Horvat Đorđević, direktorica Instant Bridge tvrtke. Tijekom prigodne primopredaje istaknuta je želja da donirani uređaj pomogne u održavanju zdravlja učenika te smanjenju rizika od zaraze korona virusom.

Škola zahvaljuje na donaciji i vjeruje da će uređaj biti od pomoći u ovim teškim vremenima.

Blueair je švedska tvrtka osnovana prije 25 godina sa idejom da svi imaju pravo na udisanje čistog zraka. Od 2016 godine Blueair je dio Unilever grupacije. Sa svojom patentiranom HEPASilent Ultra™ tehnologijom i pametnim dizajnom Blueair je među vodećim pročišćivačima zraka na tržištu. Na nezavisnim testiranjima Blueair postiže najbolje rezultate među konkurencijom te osvaja brojne nagrade (reddot winner 2021, iF Design award 2021, WIRED, Good houskeeping, The New York Times – Wirecutter Pick, Consumer Reports…). Blueair posebnu pozornost pridaje budućim generacijama stvarajući najsigurnije okruženje za rast i razvoj sa minimalnim utjecajem na okoliš. Više na: https://www.blueair.com/hr/blueair-purpose.html


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...