XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Dan otvorenih vrata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Dragi maturanti,

pozivamo vas na Dan otvorenih vrata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koji će se održati u četvrtak, 27. svibnja 2021. godine, s početkom u 12 sati. Program će se održati u online obliku, na YouTube kanalu Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Predviđena su predavanja dekana, prof. dr. sc. Marijana Klarice te predsjednice Povjerenstva za upis i prijemni ispit, prof. dr. sc. Jasne Lovrić. Nakon uvoda i pozdrava, gledatelji će moći saznati sve informacije vezane uz prijemni ispit, upise i studij. Osim toga, za vrijeme događaja odgovarat će se na pitanja naših maturantica i maturanata prikupljenih prije samog događaja; pitanja će biti moguće postavljati putem Google obrasca (link na obrazac nalazi se u mailu).

Za učenike će, osim samog događaja uživo, biti dostupni i videozapisi na istom kanalu; u videozapisima učenici će imati priliku čuti razgovore s brucošima – od dojmova na prvoj godini, ove godine posebno izazovnoj i neobičnoj, do savjeta za prijemni ispit, kao i saznati nešto više o radu brojnih studentskih sekcija i udruga na Fakultetu.

R


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...