XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Virtualni dani austrijskih fakulteta

+1

Austrijski ured za vanjsku trgovinu u Zagrebu službeni je predstavnik austrijskog gospodarstva u Hrvatskoj koji već neko vrijeme sudjeluje i u obrazovnim projektima u Hrvatskoj.

Austrijski ured za vanjsku trgovinu u Zagrebu organizira predstavljanje austrijskih fakulteta za hrvatske učenike.

Link za besplatni online event je (https://fb.me/e/2an8K9UWG)

Ako te zanima studij u inozemstvu, razmisli o Austriji! Austrija nisu samo Mozart kugle, skijanje, Beč i Alpe. Znaš li da na austrijskim sveučilištima i na puno veleučilišta redovni hrvatski studenti ne plaćaju školarinu? Još puno korisnih informacija možeš saznati na našim Virtualnim danima austrijskih fakulteta. Prijavi se za sudjelovanje i osim korisnih informacija o studijskoj ponudi imaš priliku osvojiti i zanimljive nagrade koje su osigurali fakulteti!

Datumi održavanja:

8. lipnja 2021. 9:30 – 11:30 sati i 15:30 – 17:30  9. lipnja 2021. 9:30 – 11:30 sati i 15:30 – 17:30  

Možeš odabrati bilo koji od ova četiri ponuđena termina. Na svakom terminu će se predstaviti isti fakulteti.

Mjesto: online putem Microsoft Teams https://bit.ly/3bo8jkE (link je aktivan samo u navedenim terminima, izvan termina sustav će javljati grešku u spajanju)

Prijava koja omogućuje sudjelovanje u nagradnoj igri: https://forms.gle/m9LVfPP5w1yhLXTA6

Facebook-Event https://fb.me/e/2an8K9UWG s dodatnim informacijama o studiju u Austriji i fakultetima koji će se predstaviti

Svi učenici koji se prijave, sudjelovat će u nagradnom izvlačenju darova koje su im pripremili fakulteti koji se predstavljaju.

Za sve informacije oko prijave i sudjelovanja na Virtualnim danima austrijskih fakulteta možeš kontaktirati na zagreb@advantageaustria.org (osoba za kontakt: Vedrana Tomić Martinović 01/4881 908)

+1

Comments are closed.

Loading...
XV. gimnazija