XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Videoteka predavanja Karijeroteke

Dragi učenici, zbog povećanog interesa za popularno znanstvena predavanja karijeroteka je osmislila novi online program za djecu i mlade u organizaciji Znanja na djelu / Wissen am Werk. Karijeroteka je niz razgovora s poticajnim profesionalcima iz različitih industrija i područja koji će odgovarati na pitanja „Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg posla? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?“
Sve  Karijeroteke su snimljene mogu se pogledati na web stranici:

RASPORED KARIJEROTEKE U VELJAČI

Četvrtak, 18. veljače u 17 sati

Vlatka Filipović Marijić istražuje učinke metala na Zavodu za istraživanje mora i okoliša, a Saša Ceci bavi se istraživanjem skrivenog svijeta subatomskih čestica koje se jako vole družiti. Kako izgleda dan na Institutu Ruđer Bošković, ali i kako izgleda slobodno vrijeme znanstvenika, saznajte u KARIJEROTECI.

Registration Link

https://zoom.us/webinar/register/WN_OouU0sPFRduZ5LGAxpiZHQ

Četvrtak, 25. veljače u 17 sati

Marin Ganjto kemičar je po struci te glavni tehnologa na Centralnom uređaju za pročišćavanje otpadnih voda Grada Zagreba tvrtke ZOV (Zagrebačke otpadne vode). Saznajte kakve to veze ima sa svakodnevnim životom građana te zašto je upravo zbrinjavanje otpada jedno od glavnih pitanja kad je riječ o očuvanju okoliša.

Registration Link

https://zoom.us/webinar/register/WN_4nFdhiMxRCWg3qB9UKHtXQ

Comments are closed.

Loading...
XV. gimnazija