XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

RIT Croatia – Open Day 18.veljače 2021.

Dragi maturanti

pozivamo vas na Dan otvorenih vrata RIT Croatia.

Četvrtu godinu zaredom RIT Croatia organizira događanje pod nazivom Open Day koje je namijenjeno svim srednjoškolcima, a posebice učenicima 4.razreda koji biraju fakultet i sigurni smo, imaju brojna pitanja. 

S obzirom na cijelu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj, ove godine će to biti virtualno događanje kako bi vam pružili mogućnost da o temama vezanim uz odabir fakulteta porazgovarate s onima koji su diplomirali ili rade na fakultetu.  Upravo zato, u četvrtak, 18.veljače možete upoznati :

–              DIPLOMANTE RIT CROATIA koji će predstaviti američki način studija u Hrvatskoj te sustave podrške koje im RIT Croatia pružio. Kako su njihove karijere obilježene i koje savjete imaju za studente koji razmišljaju o upisu na RIT Croatia.

–              SPECIJALISTICE ZA RAZVOJ KARIJERA od kojih mogu saznati što je važno za karijeru te kako uopće karijeru planirati; što poslodavci traže od studenata i budućih zaposlenika te koliko je praksa važna za razvoj karijere i traženje zaposlenja

–              SPECIJALISTE ZA UPISE koji će govoriti o upisnom procesu ili primjerice o dobivanju stipendija

Osim navedenog, organiziramo tri zanimljive panel diskusije vezane uz studij i karijere te iskustva naših diplomanata, a sve detalje možete naći u privitku. Ovim putem pozivamo sve učenike na ovo događanje koje će se održati u četvrtak, 18. veljače od 15-17h u virtualnom formatu (Zoom).

https://rit.zoom.us/j/91559230023

Meeting ID: 91559230023

Dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do srijede 17. veljače slanjem imena i prezimena učenika, kontakt broja i e-maila na: ([email protected]).

Slobodno nas kontaktirajte za dodatna pitanja.

Veselimo se vašem dolasku

RIT Croatia


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...