XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja – Special Online Edition

Institut za razvoj obrazovanja ove godine organizira 16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja – Special Online Edition, koji će se održati 25. studenoga 2020. Novo online izdanje Sajma istovremeno će biti nacionalnog i lokalnog karaktera i objedinit će sve lokacije na kojima se Sajam tradicionalno održavao: Rijeku, Zadar i Zagreb.

Sajam je ove godine organiziran u jedinstvenom i prilagodljivom online izdanju koji je prvenstveno namijenjen učenicima, studentima, mladim profesionalcima (populacija u rasponu od 16 do 30 godina), ali i roditeljima. Početna stranica Sajma nalazi se na već dobro posjećenoj stranici www.iro.hr, koja će imati zasebni dio posvećen Sajmu.

Virtualni vizuali izlagača izloženi na toj web-stranici vodit će posjetitelje do zasebne internetske stranice izlagača i Zoom-sobe u kojoj će posjetitelji moći komunicirati s izlagačima. Na navedeni način osigurat će se dostupnost prezentacijskih materijala i interaktivnost u online okruženju putem aplikacija koje su dobro poznate publici.

Na Sajmu će se predstavljati stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi, stručne prakse i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim učenicima, studentima, istraživačima i ostalim građanima. Na ovom događanju sudjelovat će velik broj hrvatskih i inozemnih izlagača, što ga čini idealnim mjestom na kojem posjetitelji mogu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na visoka učilišta i financiranje studijskih programa u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više informacija o Sajmu možete pronaći na web-stranici www.iro.hr.


Comments are closed.

Loading...
XV. gimnazija