XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Maturanti poziv na PuP – 15. i 16. ožujka 2018.

Dragi maturanti

Već sedmu godinu za redom, Klub studenata psihologije “Feniks” organizira stručni skup “Psihologija u Praksi”, poznatiji kao “PuP”. Glavni cilj PuP-a je upoznati, prvenstveno studente psihologije, ali i sve one koje zanima psihologija (maturante) čime se sve bave kolege psiholozi i koje su im obaveze kroz raznolika radna mjesta i područja rada.

Prvi put, skup traje dva dana te će se predstaviti psiholozi-stručnjaci iz više od 10 područja psihologije kroz predavanja i radionice. U opuštenoj atmosferi, moći će se postavljati pitanja o radnim mjestima u raznim područjima psihologije koja će biti pokrivena kroz više od 15 radnih mjesta. Tako će svi prisutni imati priliku, iz prve ruke čuti kako je raditi kao psiholog u savjetovanju, znanosti, sportu, MUP-u, školi i vrtiću, ali i saznati što radi psiholog u vojsci, Centru za socijalnu skrb i koliko je stvarno važan doprinos psihologa u obrazovanju. Također, prisutni će moći ćuti čime se bavi organizacijski psiholog, psiholog u palijativnoj skrbi, ali i što sve radi psiholog koji se bavi izbjeglicama ili onkološkim pacijentima.

Također, održat će se niz interaktivnih radionica u kojima će se dotaknuti nizom aktualnih tema poput partnerskih odnosa, kriznih intervencija, muzikoterapije te kako voljeti sebe. Prisutni će imati priliku saznati kako voljeti sebe kroz iskustvo Narcisa, kako napisati CV te kako izgledaju psihosocijalne radionice za djecu.

Sudjelovanje u svim programima je besplatno, no, za radionice je, zbog ograničenog broja mjesta, potrebna prijava.

Ako su ove informacije u Vama pobudile interes, Zakoračite u praksu s nama!  Vidimo se 15. i 16. 3. na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj!

Također, više informacija možete dobiti n

facebook stranici PuP-a , kao i na stranici događaja.

 

Srdačan pozdrav,

Petra Abramović

Voditeljica marketinga Psihologija u praksi

Klub studenata psihologije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu “Feniks”

 


Comments are closed.

Loading...
XV. gimnazija