XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Nevenka Antončić – NajProfesor/ica!

Projekt NajProfesor/ica INA organizira sedmu godinu zaredom, a ove godine zaprimljene su 164 nominacije, od kojih su odabrana tri najbolja profesora. U sklopu projekta NajProfesor/ica studenti su imali priliku nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima u područjima matematike, fizike i kemije, nakon čega su odabrani profesori primili plaketu i novčanu nagradu. NajProfesoricom za područje matematike proglašena je naša profesorica Nevenka Antončić, za područje fizike priznanje je dobila Marija Radovanović iz Gimnazije M. Mesića iz Slavonskog Broda, a za područje kemije nagrađena je Sonja Gali iz vinkovačke Gimnazije M. Antuna Reljkovića.  Nagradu za najinspirativniju nominaciju je primila Ema Šepić, studentica Fakulteta strojarstva u Zagrebu.

„Iskoristila bih ovu priliku da zahvalim svim studentima na njihovim nominacijama, kao i Ini, koja na ovaj način jača svijest o važnosti mentorskog rada i važnosti utjecaja koje profesor može imati na svoje učenike. Ovo je jedinstven projekt u Hrvatskoj i drago mi je čuti da mi profesori zaista imamo pozitivan utjecaj na naše učenike“, izjavila je Nevenka Antončić.

Čestitamo profesorici Antončić na ovoj nagradi i zahvaljujemo joj na svim godinama predanog i uspješnog rada s generacijama Miočana!

Nominacija_Nevenka Antončić

Izvor: INA

Foto: INA


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...