XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Božić u MIOC-u!

 

U duhu nadolazećih blagdana u našoj školi organizirana su sljedeća događanja:

 

HUMANITARNA AKCIJA ZA DJEČJU BOLNICU U BISTRI

Od 13. do 19. prosinca, 2017. u auli škole biti će postavljene kutije za prikupljanje potrepština za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Bistri. Kako bi donacije bile u skladu sa potrebama Bolnice, molimo da proučite popis potreba.  Otpremanje donacija biti će organizirano 20. prosinca, 2017.

 

“ZA 1000 RADOSTI”

Od 13. do 19. prosinca, 2017. u organizaciji  Hrvatskog Caritasa  provoditi će se humanitarna akcija “Za 1000 radosti – Daruj i obraduj!”, koja ima za cilj pomoći obiteljima lošijeg imovinskog stanja.

IB CHRISTMAS PARTY

15. prosinca, 2017. u 18h u J hodniku škole održati će se božićna priredba IB    programa na kojoj će nastupiti dramske grupe, IB band, učenici IB Music grupe  i školski zbor.

 

NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI TURNIR U BELOTU

20. prosinca, 2017. u 15h održati će se finale novogodišnjeg humanitarnog turnira u belotu. Detalje o prijavi i turniru možete pročitati ovdje.

 

BOŽIĆNI SAJAM

22. prosinca, 2017. u 11h  auli škole i školskoj kantini održati će se Božićni sajam.  Svi razredi koji žele imati štand na sajmu trebaju se do 15.prosinca javiti prof. Sanji Vučetić u P10.

 

ZAVRŠNA BOŽIĆNA PRIREDBA

22. prosinca, 2017. u 12h u Sportskoj dvorani škole održati će se završna priredba na kojoj će nastupiti komorni sastavi, solisti, MIOC band, IB band i školski zbor.

 

S radošću vas pozivamo da sudjelujete u svim događanjima kojima ćemo obilježiti

i najaviti nadolazeće blagdane.

Ho, ho, hooo… 🙂


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...