XV. gimnazija, Jordanovac 8. Zagreb

Završna konferencija projekta „Matematika između realnog i virtualnog“

Završna konferencija projekta „Matematika između realnog i virtualnog“ održana je 10. 10. 2016. u hotelu Westin. Članovi projektnog tima predstavili su rezultate projekta zaposlenicima škola sudionika projekta i uzvanicima.

fondovi

Projekt financira Europska unija

iz Europskog socijalnog fonda

u iznosu od  1 016 019 HRK.

eu

Europska Unija

Ulaganje u budućnost

esf

http://www.ljudskipotencijali.hr/

http://www.strukturnifondovi.hr/

Završna konferencija projekta „Matematika između realnog i virtualnog“ održana je 10. 10. 2016. u hotelu Westin. Članovi projektnog tima predstavili su rezultate projekta zaposlenicima škola sudionika projekta i uzvanicima.

Nakon pozdravne riječi ravnateljice XV. gimnazije Ljiljane Crnković, osnovne informacije o projektu izložila je Sanja Antoliš. Provedene edukacije o kurikulumu predstavila je Vesna Smadilo, a o edukaciji o primjeni tehnologije u nastavi matematike govorile su Snježana Lukač i Tamara Srnec. Kroz primjere dobre prakse sa studijskog putovanja u Lahr uzvanike je provela Jelenka Anić. U nastavku konferencije ciljeve i module izrađenog kurikuluma izložili su Štefanija Požgaj i Miljenko Blažeka, o ishodima učenja u fakultativnoj nastavi matematike govorila je Dubravka Toldi, a o učenju i poučavanju Maja Đerek. Petra Čukec i Dijana Soldić upoznale su sudionike konferencije s vrednovanjem u fakultativnoj nastavi. U idućem bloku konferencije o vježbenicama i priručniku za nastavnike govorile su Aneta Copić i Eva Špalj, a nakon toga je Sanja Vučetić predstavila rezultate pilot testiranja. O EU promociji govorila je Mirela Lončar, a o promociji kurikuluma Maja Mihalic. Na kraju službenog dijela konferencije sudionicima konferencije su se obratili ravnatelji partnerskih škola: Blaženka Ječminek  iz XII. gimnazije Zagreb, Stipo Tomić iz Gimnazije Matije Antuna Reljkovića Vinkovci i Tea Dragić Runjak iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

Nakon toga sudionici konferencije su u neformalnom druženju razmijenili dojmove i iskustva, a mogli su pregledati kurikulum, vježbenice i priručnik za nastavnike. Svi su sudionici konferencije dobili promotivne materijale i USB sa svim materijalima.

 

Nositelj projekta

XV. gimnazija, Zagreb, koordinatori aktivnosti Sanja Antoliš, Aneta Copić, Eva Špaljstrelica

Partneri

XII. Gimnazija, Zagreb, Gimnazija Matije Antuna Reljkovića, Vinkovci, Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, Čakovec

Razdoblje provedbe projekta – od 23.10.2015. do 22.10.2016.

Ova publikacija je izrađena uz pomoć Europske unije. Sadržaj publikacije je u isključivoj nadležnosti XV. gimnazije te se ni na koji način ne može smatrati da odražava stajalište Europske unije.


Comments are closed.

XV. gimnazija
Loading...